Компанія Інтердизайн: ВАШІ МРІЇ – НАША РОБОТА

Без категорії

З чого починається втілення мрії про новий дім?

Звичайно, що з дизайн-проекту інтер’єру. Дизайн інтер’єру сьогодні стає все більш актуальним питанням, адже професіонали знають свою справу і створять затишок в кожному куточку вашого будинку.

Фабрика інтер’єрних рішень «Компанія Інтердизайн» була створена в 2000 році. Вся робота компанії заснована на принципах європейських стандартів і сучасних підходів ведення бізнесу. Це в першу чергу відповідальність перед клієнтами та партнерами, зацікавленість у спільній справі кожного співробітника, ексклюзивність рішень, якість виконання, лояльне ставлення до клієнтів.

  

 

Інтердизайн це компанія, яка пропонує авторські розробки у сфері дизайну, комплектації інтер’єрів, виробництва меблів та столярних виробів. Співпраця з кращими українськими і європейськими меблевими фабриками, а також виробниками освітлення, інтер’єрних предметів, і чудове знання потреб своїх клієнтів, дозволяє пропонувати комплекс послуг від розробки дизайну інтер’єру до його реалізації.

Інтердизайн це професіонали, які створять витончений зовнішній вигляд, продумуючи кожен крок до найдрібніших деталей. Кожен клієнт зможе втілити свої мрії в реальність: кардинально змінити інтер’єр, надати йому оригінальності і неповторності. Для компанії не існує завдань, яких вони не можуть виконати. Їм під силу здійснити будь-яке замовлення.

Основний напрямок діяльності салону Інтердизайн це розробка і реалізація інтер’єрів квартир і будинків, а також комерційних об’єктів – кафе, ресторанів, барів, офісів, шкіл. У компанії є позитивний досвід проектування ландшафтного дизайну.

Розробка інтер’єрів тісно пов’язана з предметним промисловим дизайном, тому багато предметів меблів проектуються за індивідуальним замовленням. Компанія не тільки розробляє, але і виробляє меблі на замовлення, а також інтер’єри. Головна мета команди – створення автентичних об’єктів, які зберігають гармонійні комунікативні зв’язки людини з навколишнім середовищем.

Ми постійно розвиваємося і вже зовсім скоро до Дня народження компанії Інтердизайн буде відкритий ще один салон. Ми запрошуємо до співпраці амбітних дизайнерів та архітекторів. Якщо Вас зацікавила пропозиція співпраці, звертайтеся на офіційні веб-сторінки компанії Інтердизайн або по телефону +38 067 410 18 07.

На Дні народження салону в кожного гостя буде можливість ближче познайомитися з відомими світовими брендами, з якими тісно співпрацюють наші професіонали. А головне те, що на святі кожен гість отримає прекрасний настрій і подарунок.

Професійна команда ІНТЕРДИЗАЙН відповість на всі ваші запитання, наприклад, «Яким же є дизайн створений українським серцем? Чуттєвим, розумним, естетичним, функціональним, модним …? »

Будемо раді бачити Вас на нашому Дні народження в нашому новому салоні «Інтердизайн. Студія дизайну інтер’єру ». Грандіозне відкриття відбудеться 27 липня в ТЦ Глобал.

Телефон – 067 410 18 07

Сайти: http://interdesign-shop.com.ua;

http://interdesign.com.ua

Сторінка fb: https://www.facebook.com/interdesign.com.ua

Сторінка inst: https://www.instagram.com/interdesign_zt