На Житомирщині заступнику голови обласної ради соромно за стан доріг

Суспільство

17 липня,  відбулося засідання постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту та зв’язку. У роботі комісії взяв участь перший заступник голови Сергій Крамаренко.

На комісії слухали питання щодо перспективного плану формування територій громад Житомирської області. Депутати рекомендували погодити проект рішення з даного питання і внести його на розгляд обласної ради.

Питання облаштування засобів дистанційної передачі даних власних комерційних вузлів обліку газу викликало обурення серед підприємців області, пише сайт обласної ради.

Також комісія заслухала звіт першого заступника начальника Служби автомобільних доріг у Житомирській області про виконання дорожніх робіт та цільове використання коштів.

Після звіту, перший заступник голови ради зауважив: «Мені соромно зараз перед мешканцями області. Дороги не просто у жахливому стані, їх подекуди немає взагалі! Якщо ви не справляєтесь з покладеними на вас обов’язками, то передайте тому, хто зможе!!! Мене не цікавить, чому не зроблено, мене цікавить коли буде зроблено. Міняйте підрядника, розривайте договори, робіть щось!».

В цілому комісія розглянула 12 питань.  Голова комісії Віталій Вітусевич взяв під особистий контроль питання щодо підготовки звернення до НКРЕКП підприємців області. Дане звернення буде запропоновано на розгляд депутатів на 17 сесії обласної ради.

17.07 3

17.07.187

17.07 6

17.07 2

17.07 4

17.07 1