ФК “Полісся” тренуватиме кращий тренер Першої ліги

Суспільство

Житомирський ФК «Полісся» отримав нового наставника. Тренуватиме команду колишній тренер ФК «Полтава» Анатолій Безсмертний.

Представив нового тренера сьогодні, 22 серпня, голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич, повідомляє сайт ЖОДА.

«Новим тренером, який до кінця сезону буде виводити ФК «Полісся» в 1 лігу, буде Анатолій Безсмертний. Команда буде виконувати завдання на чолі із фахівцями гарного рівня і, сподіваюся, що вони добре попрацюють на результат. Далі будуть нові задачі і планка підніматиметься. У тренера також було багато пропозицій, але він погодився приїхати до нас і іншого виходу, як вивести нашу команду у Першу лігу, в нього немає», – сказав Ігор Гундич.

Тренер ФК «Полісся» Анатолій Безсмертний подякував, за те, що довірили йому команду.

«Є цілі, які треба досягати. Я впевнений, що житомирський вболівальник скучив за великим футболом. Нам все під силу», – сказав Анатолій Безмертний.

Анатолій Петрович Безсмертний народився 21 січня 1969 року у Києві. Український футболіст, захисник, майстер спорту, футбольний тренер.

Тренерською діяльністю займається з 2007 року.

Був тренером футбольних клубів «Дніпро» (Черкаси), «Суми», «Полтава».

Саме за тренерства Анатолія Безсмертного футбольний клуб «Полтава» вийшов до Прем’єр-Ліги. Анатолія Безсмертного визнали кращим тренером у Першій лізі.