У Житомирі кав’ярня “Sharikava” опублікувала на своєму сайті карту України без Криму

Без категорії

Карту України без Криму опублікувала на своїму сайті житомирська кав’ярня “Sharikava“.

Про це у Фейсбуці повідомили місцеві активісти.

При цьому зі слів активістів, адекватних роз’яснень і відповіді на питання “Чий Крим?” від адміністрації кав’ярні так і не надійшло, натомість пішли звинувачення в сторону суспільства, яке звернуло увагу на розміщену на сайті кав’ярні карту України без Криму.

Сам же власник кав’ярні відвідує окупований Крим.

Отакі от бувають ситуації в Україні.

Ситуацію переводять в політичну площину, але Україні треба захистити свої кордони і територіальну цілісність і повернути Своє – Крим і окупований Донбас і зробити так, щоб кожен громадянин України знав, що він живе в Україні, Державі з міжнародно-визнаними кордонами, їх непорушністю, територіальною цілісністю, суверенітетом, і завжди ставав на її захист, коли хтось краде її землю і майно.

У власників “Шарікави”, очевидно, інші погляди на те, з чим зіштовхнулася Україна, можливо, вони незнайомі з законодавством, яке передбачає кримінальну відповідальність за діяльність, спрямовану на порушення територіальної цілісності України і зміну її кордонів.

Можливо все, Україно, тримайся, кордони твої законні, права твої законні, а той, хто забрав у тебе Крим і прийшов з війною на Донбас – пожне плоди своїх діянь.

 

Сергій Фещенко

Редакція може не розділяти позицію авторів розділу “Авторська колонка”

Автори розділу “Авторська колонка” несуть відповідальність за достовірність наведених фактів