У Житомирі на 11 років ув’язнили 57-річного педофіла, який у серпні 2017-го року згвалтував дівчинку

Суспільство

Житомирською місцевою прокуратурою забезпечено публічне обвинувачення у справі за фактом скоєння жителем Львівщини щодо малолітньої особливо тяжкого злочину, передбаченого ч. 3 ст. 153 КК України (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом щодо малолітньої із застосуванням насильства).

У ході судового розгляду установлено, що у серпні 2017 року, 57-річний уродженець міста Борислав Львівської області, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, помітив на вулиці Набережній у Житомирі малолітню дівчинку, 2004 року народження, та, маючи злочинний умисел, заманив її подалі від житлових будинків, де вчинив насильницький статевий акт.

За повідомленням прес-служба прокуратури Житомирської області, завдяки зібраним органами досудового слідства беззаперечним доказам та принциповій позиції сторони обвинувачення вироком Богунського районного суду міста Житомира особу визнано винною у скоєнні особливо тяжкого злочину та призначено покарання – позбавлення волі терміном на 11 років.