Vencedor – вибір переможця!

Без категорії

Важко уявити дім без таких важливих елементів, як вікна та двері. Та й, мабуть, не варто, адже сьогодні ми маємо достатньо можливостей для вибору саме того, що потрібно вашому будинку. Безумовно, при покупці кожен з нас турбується про якість та надійність продукту з-поміж неймовірної кількості варіантів, але чи завжди вдається підібрати те, за чим прийшли?

Якщо ви шукаєте місце, де менеджери порадять продукт відповідно до ваших потреб, проконсультують, підкажуть на чому можна зекономити, а де навпаки економія недоцільна, то зовсім нещодавно, 15 серпня,  у Житомирі відбулось відкриття магазину вікон та дверей Vencedor LTD. Висококваліфіковані менеджери завжди допоможуть при виборі якісної продукції.

Вдале місцерозташування офісу, дружелюбна атмосфера, приязний персонал – усе це для зручності кожного клієнта. Продукція Vencedor LTD вражає своїм різноманіттям: металопластикові вікна, двері; жалюзі вертикальні та горизонтальні, ролетного типу, жалюзі типу «день-ніч»; зовнішні захисні ролети, різнотипні підвіконня, відливи;  а також алюмінієві конструкції: вікна, двері, фасадні системи, перегородки; гаражні та промислові ворота; нестандартні конструкції для котеджів, магазинів, для скління балконів. Компанія пропонує не лише класичні білі вікна, але й кольорові, що допоможе доповнити унікальність екстер’єру вашого будинку. Не менш важливим фактором є екологічність продуктів – те, чого вимагає сучасність. Продукція виготовлена за технологією Greenline, яку визнано екологічно безпечною для здоров’я та навколишнього середовища. Магазин вікон та дверей Vencedor LTD надає послуги замірювання та встановлення на найвищому рівні.

Головна особливість Vencedor LTD у тому, що компанія займається встановленням новітньої системи безпеки: спеціальні протизламні датчики, інноваційна система контролю замикання дверей та вікон, які поєднуються з будь-яким типом сигналізації. При спробі зламу поступить сигнал на пульт керування – так спрацює сигналізація. Це допоможе запобігти проникненню у будинок.

За статистикою 80% пограбувань відбуваються не через вхідні двері, а через вікна, балконні двері, тераси. Ні, грабіжники не вдаються до вибивання склопакету, не розбивають скло, як багато хто звик думати. Справа в тому, що такий спосіб проникнення надто шумний. Віконну конструкцію ПВХ-профілю зламують за допомогою звичайних інструментів, таких як викрутка. Кожне друге вікно вироблене в Україні не має жодних елементів захисту!

Компанія Vencedor LTD пропонує вікна з високим рівнем механічного захисту. «Насправді, найбільш вдалим способом вберегти свій дім вважається поєднання механічного захисту та системи сигналізації. Під сигналізацією мається на увазі пультова охорона з монтажем датчиків на віконну конструкцію. Рекомендуємо сигналізовані віконні датчики. Ми  використовуємо фурнітурну систему аctivPilot Contol Winkhaus (Німеччина), оскільки її надійність перевірена часом», – діляться досвідом спеціалісти Vencedor LTD.

Компанія має низку переваг: європейська якість, обслуговування на найвищому рівні, великий асортимент продукції, а також гарантія безпеки вашої сім’ї.

Завітайте до салону-магазину ВІКNА•ДВЕRІ•ЖАЛЮZІ компанії Vencedor LTD у Житомирі за адресою вул. Львівська, 14 та зробіть свій вибір у сторону надійності та якості.

Vencedor LTD – вибір переможця!

Телефон: +380 (412) 42 11 28; +38 (098) 225 12 37

Сторінка на Facebook: https://www.facebook.com/vikna.dveri.zhaluzi/