Волонтери Корпусу Миру США викладатимуть англійську мову в трьох житомирських школах

Без категорії
З вересня місяця уроки англійської мови для учнів закладів загальної середньої освіти міста : ЗОШ №5, ЗОШ №6, №36 проводитимуть волонтери Корпусу Миру США в Україні. Про це повідомляє сайт житомирської міської ради.

Корпус Миру США – це нерелігійна, неполітична організація, яка з 1992 року працює в Україні у таких напрямках, як робота з молоддю, громадами та навчання англійської мови.

«Співпраця з нашими друзями – волонтерами Корпусу Миру США – це надзвичайно гарна можливість для наших учнів та педагогів дізнатися про особливості англійської мови у її носія, а для  наших гостей – ознайомитися  з нашим життям, українською мовою. З 1 вересня розпочинається реалізація проекту «Нова Українська школа» і мені дуже приємно, що ви станете свідками старту цього проекту в Житомирі», – звернулася до волонтерів заступник начальника управління освіти Раїса Кошевич.

Раїса Кошевич підкреслила,  що управління освіти Житомирської міської ради всебічно сприятиме перебуванню волонтерів Корпусу Миру США в Житомирі. Крім навчання англійської мови, волонтери  ділитимуться  і перейматимуть досвід житомирян щодо діяльності громадських об’єднань, вивчатимуть українську мову.