ДНЗ «Житомирське вище професійне технологічне училище» відкрив нову лабораторію для студентів

Без категорії

За сприяння депутатського корпусу та фінансування з обласного бюджету в Житомирському професійному технологічному училищі переобладнали навчальну лабораторію для підготовки кваліфікованих робітників інтегрованих професій. Захід відвідав заступник голови обласної ради Максим Вілівчук. Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

«Ми неодмінно повинні вкладати ресурси у якісну професійну освіту для подальшої самореалізації дітей у галузі економіки. Базові навики та ремесло, які вони здобувають, є матеріалом, після шліфування якого держава може отримати підприємців малого та середнього бізнесу, які в подальшому зміцнюватимуть національну економіку», – підкреслив Максим Вілівчук.

За словами директора ДНЗ Петра Градовського, вони активно працюють над зміцненням матеріально-технічної бази навчального закладу. Так, створена навчальна лабораторія з сучасним обладнанням для навчання студентів за напрямком «Кухар», «Офіціант» «Бармен», «Адміністратор», «Продавець продовольчих товарів».

В Державному  навчальному закладі «Житомирське вище професійне технологічне училище» навчаються понад 560 студентів на базі 9-го та 11-го класів. На презентації були присутні керівники провідних підприємств області, котрі тісно співпрацюють з навчальним закладом, надаючи базу для проходження професійної практики і подальшого працевлаштування студентів.

IMG 7856

IMG 7798

IMG 7875

IMG 7800