«Технопласт Полісся» – якість та надійність, що перевірені часом

Без категорії

Підприємство «Технопласт Полісся» – це офіційний представник “HORMANN” в Україні. Німецька компанія Hörmann була заснована ще у 1935, проте завдяки постійним вдосконаленням вона і досі займає лідируючі позиції на ринку воріт та дверей. Впровадження сучасних технологій дозволяє компанії виготовляти лише якісну продукцію.

Компанія «Технопласт Полісся» – дистриб’ютор, що займається поставкою таких конструкцій як ворота (виїздні та промислові), автоматичні двері, коробки, приводи управління, перегородки, гаражні ролети, рампи, маркізні системи та ін. Продукція є еталоном якості та престижу на ринку  будівельних елементів.

На виробництві використовується лише сучасна техніка, що у сукупності із професійним монтажем і правильною експлуатацією, дозволить користуватись продукцією досить тривалий період часу. Виробник робить акцент на тому, що дешева продукція не може бути  якісною.

Компанія «Технопласт Полісся» здійснює встановлення та монтаж гаражних, секційних, промислових, швидкісних воріт, перевантажувальної техніки та автоматичних систем.

Сьогодні на ринку можна знайти велику кількість воріт від найрізноманітніших виробників. Звертаючись до менеджерів компанії «Технопласт Полісся», ви отримаєте вичерпну консультацію щодо актуальних товарів, послуг та акційних пропозицій. У цьому році діє акція на секційні ворота для побутового використання. Встигніть скористатися вигідними цінами! Дізнатись актуальну

інформацію можна на сайті компанії https://tehnoplast.com.ua/home.html

Адреса: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 6

E-mail: olegzt@i.ua

Телефон: (067) 412-4-707; (0412) 42-24-10