У Житомирі розбираються з голосами скасованого Бюджету Участі

Без категорії

Голова координаційної ради Бюджету Участі Андрій Шелестюк звернувся до житомирян.

Звернення оприлюднено на сайті міської ради:

“Шановні мешканці міста Житомира! З 1 по 10 жовтня 2018 року відбувалось загальноміське голосування за проекти бюджету участі.

Голосувати мали право зареєстровані у Житомирі громадяни та студенти, які навчаються у нашому місті.

Проголосувати онлайн, авторизувавшись за допомогою електронного цифрового підпису, BankingID мали право громадяни, місце проживання яких зареєстроване у місті Житомирі.

Система для голосування була надана нашому місту Фондом Східна Європа. За інформацією директора даного фонду Віктора Ляха, в системі виявлено 1068 голосів осіб, які проголосували онлайн, але не зареєстровані у Житомирі. Інформація про місце проживання цих осіб була підтверджена банком (Приват або Ощад). Від імені Координаційної ради звертаюсь до мешканців міста. Якщо ви бачите себе у цьому списку, але Ваше місце реєстрації на даний момент у Житомирі, або ж ви є студентом навчального закладу міста – приходьте та підтверджуйте свій голос. Звернутися можна до 6 листопада 2018 року (окрім вихідних днів) з 9:00 до 18:00 в каб.103 Житомирської міської ради (майдан ім. С.П. Корольова, 4/2) із заявою на ім’я голови Координаційної ради та паспортом або студентським квитком чи іншим документом, що підтверджує факт реєстрації або навчання, для підтвердження того, що ви дійсно прописані в м.Житомирі або є студентом навчального закладу міста.

Нагадуємо, що згідно положення про Бюджет участі проголосувати мали право особи за наявності паспорта громадянина України, які відповідають одному із зазначених критеріїв:

  • місце проживання особи зареєстроване у місті Житомирі, що підтверджується відміткою в паспорті чи довідкою;
  • особа навчається у місті Житомирі, що підтверджується паспортом та студентським квитком або іншим документом, що підтверджує факт навчання.”