Не варто боятися втрати статусу транзитера московитського газу

Без категорії

“Виживем і без московитського “потока”, не варто боятися втрати статусу транзитера московитського газу й декількох мільярдів доларів на рік.

КРАЩЕ ОДИН РАЗ ВТРАТИТИ, НІЖ ВСЕ ЖИТТЯ БОЯТИСЯ ! 🔥🔥🔥ВОНИ Ж ХОЧУТЬ, ЩОБ МИ ПЕРЕД НИМИ ВІЧНО ПЛАЗУВАЛИ! ХІБА МИ МАЄМО ПРАВО ЗАДОВОЛЬНЯТИ ТАКІ НЕБЛАГОЧЕСТИВІ БАЖАННЯ ? 🔥🔥🔥

Життя живе за таким законом, що вакуум швидко заповнюється, святе місце порожнім не буває, не варто чіплятися зубами за московську трубу – це сумнівно зі сторони виглядає..

Будь-яка прив’язаність і залежність від матеріальної вигоди, ЯКА ВЕДЕ ДО ВТРАТИ ГІДНОСТІ – гріховна по своїй природі, адже відводить особистість, а у цьому випадку – державу Україна, від її духовної природи і єдності з Богом!

Доля врівноважує все. Якщо звідкись йдуть хмари неправедності, зла і негативу, то, безсумнівно, десь в іншому місці сходить Сонце праведності і позитивної енергії.

Тому хай Московія “карає” нас Північним потоком-2, а Німеччина хай їй у цьому допомагає 😌. З Богом, Московіє, відкривай свій газовий потік в обхід України 🙏 НЕ ЗАЛИШ НАМ ЖОДНОГО ДОЛЛАРА ! 🙏

 

Сергій Фещенко

Редактор сайту Репортер

 

Редакція може не розділяти позицію авторів розділу “Авторська колонка”

Автори розділу “Авторська колонка” несуть відповідальність за достовірність наведених фактів