Московія на засіданні Радбезу ООН закатала істерику

Світ

На засіданні Ради безпеки ООН світова спільнота підтвердила, що чудово розуміє провину Росії в агресії проти України і виступ постпреда РФ при ООН Василя Небензи не допоміг росіянам. Про це написала в Facebook віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко, інформує Сьогодні.

“Виступ представника РФ в Радбезі ООН – очікувана суцільна істерика: “Порошенко напав на Донбас, Україна не пускає російських спостерігачів на вибори, жителі Донбасу ніколи не проголосують за Порошенка”. РФ зібрала ці слухання, щоб ще раз повторити свої “гібридні мантри” про “громадянську війну” і прямий діалог з “республіками” (т.зв. “Л/ДНР”)”, – написала вона.

“Світ усе прекрасно розуміє і вже говорить без евфемізмів: це було російське вторгнення. РФ не виконує Мінські угоди і порушила Будапештський меморандум. Чотири роки тому, замість припинення вогню, російські війська захопили і окупували Дебальцеве. Блискучий і дуже чіткий виступ. Представник Німеччини бував в Україні, в ВР в тому числі. І підкреслює, що ВР ухвалила закони на виконання Мінських угод. А ось РФ нічого не зробила для припинення війни”, – підкреслила політик.