Білецький намагався вбити мене смертоносним вибуховим пристроєм, – Поклонська

Україна

Зрадниця України, колишній окупаційний “прокурор” Криму, а нині депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська випустила книгу мемуарів. У ній вона стверджує, що Білецький наказав підкласти під будівлю “прокуратури” Криму начинену саморізами бомбу.

Про замах Поклонська розповідає в книзі “Кримська весна: до і після. Історія з перших вуст”, написаній у співавторстві з чоловіком Іваном Соловйовим, інформує Цензор.НЕТ із посиланням на Крим.Реалії.

Поклонська написала, що коли вона була “прокурором” Криму, “ополченці”, які були серед її охорони, виявили під будівлею “прокуратури” вибуховий пристрій, “що мав спрацювати о 8 годині 45 хвилин, коли більшість співробітників йдуть на роботу”, а автомобіль прокурора “саме в’їжджає у ворота прокуратури”.

Вона стверджує, що замах замовив екс-командир українського полку “Азов”, народний депутат України Андрій Білецький. При цьому, як написала Поклонська, вибуховий пристрій встановив 19-річний житель Криму Максим Філатов.

“Коли співробітники ФСБ принесли в мій кабінет знешкоджений вибуховий пристрій, я побачила, що було всередині. Це були болти-саморізи, різні невеликого розміру сталеві деталі з гострими краями. Навіть на секунду не можу уявити, що могло б статися, якби спрацював цей потужний і смертоносний вибуховий пристрій. Який би був його радіус ураження і скільки людей могли б постраждати”, – пише колишній окупаційний “прокурор” Криму.

Публічних коментарів Андрія Білецького з приводу звинувачень Поклонської немає.