Як завжди неперевершене Свято Морозива «Рудь» у Житомирі

Без категорії

Ну ось і дочекався Житомир літа, а з ним і Дня захисту дітей.

Яким чином можна викликати посмішку і гарний настрій не лише у дітей, а й дорослих – звісно ж за допомогою морозива!

Яке ж воно щасливе дитинство без морозива? У Житомирі право на щасливе дитинство надійно охороняється – оскільки у нашому місті вже багато років успішно функціонує всесвітньовідома компанія з виробництва морозива «Рудь», яка не тільки постачає на ринок України і світу смачне морозиво, а й щорічно влаштовує незабутні фестивалі для дітей, з розвагами, іграми, концертами, розіграшами і атракціонами.

Так само відбулося і цього року. 1 червня у Житомирі на Площі Корольова незабутню атмосферу для дітей та батьків створила компанія «Рудь». Усі, хто прийшов, наїлися вдосталь морозива, награлися і навеселилися. Було радісно і круто завдяки оновленню парку атракціонів!

П’ятнашки, міні-гольф, рибалка, водяні та танцювальні батли подарували дітям 100% гарного настрою. Вхід на територію більшості локації був абсолютно вільним, усі охочі могли спробувати свої сили у виготовленні цікавих виробів: прикрас для волосся, закладок, іграшок, подарункових коробочок.

Ну і звісно ж, щасливим у цей день виглядав і Президент компанії «Рудь» Петро Рудь. Усім житомирян і гостям свята з інших міст з головної сцени фестивалю він побажав смачного морозива та приємного відпочинку, а Україні – миру і порозуміння.

«Недаремно наше свято має патріотичне спрямування, адже тільки з любов’ю до рідної землі, до нашої Батьківщини і проявляється любов до ближнього», сказав Петро Рудь.