Після з’їзду партії “Слуга народу” в Трускавці з готелю зникло 256 рушників

Суспільство

В Трускавці у готелі Rixos Prykarpattya із номерів зникло 256 рушників. Їх відсутність виявили після виселення з готелю 254 депутатів партії “Слуга народу”, що проходили тут тижневе навчання.

Про це повідомив один із працівників готелю, що просив не називати свого імені, віку, статі та кольору волосся. Про це повідомляє сайт uareview.com (сатиричні “фейкові” новини).

Я сам голосував за “Слугу народу” і мені дуже подобались ці веселі молоді люди протягом всього тижня, що вони проживали в готелі, – розповідає працівник готелю. – І тому, може, я би нікому й не розповідав про ці злощасні 256 рушників. Але керівництво готелю поклало всю провину за їх зникнення на персонал і вимагає від нас відшкодування. А рушники були не дешеві. І це значить, що всі ми цілий місяць працюватимемо безкоштовно – щоб оплатити ці довбані рушники!

На запитання, чому в навчанні брало участь 254 депутата партії “Слуга народу”, а рушників зникло – 256, працівник готелю відповідає:

Я, звичайно, можу помилятись, бо на власні очі нічого не бачив, і все це лише мої особисті здогадки… Але під кінець тижня сюди приїхав президент України Володимир Зеленський та керівник Офісу президента Андрій Богдан.

Працівник готелю також попросив через ЗМІ можливості звернутись до нових власників рушників і передати їм, хто б вони не були, згадати про такі давно втрачені в політиці якості, як совість, чесність та відповідальність, і повернути рушники на місце.