В Овручі на лікування Анастасії Пилипчук перераховано 13 039 гривень

Без категорії

“21 вересня на день міста Овруча відбулася моя благодійна фотовиставка “Жінки Полісся” зі збору коштів на лікування тяжко хворої дитини з села Заріччя Анастасії Пилипчук. Щиро дякую всім небайдужим людям, які долучилися до цієї благодійної акції. Адже прекрасне повинне народжувати добро. Тож кожна гривня, кожна копійка зібрана небайдужими людьми внесла частиночку своєї сердечної доброти і милосерддя до ближнього.”

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив організатор фотовиставки Віталій Юшкевич.

“Велика подяка тим людям, які мене підтримали в підготовці до цієї благодійної фотовиставки, а саме: Юрію Дивинському, Віталію Китиці, Володимиру Гришковцю, Людмилі Войцехівській. Підприємцям Сергію Радкевичу, Володимиру Левківському, Олегу Баранівському.

До речі, за моїм спільним сприянням з Сергієм Радкевичем було передано до дитячої лікарні Овруча подарунок маленьким пацієнтам – новенький плазмовий 40 (дюймовий) телевізор.

Безкоштовно підтримати проведення цієї акції приїхала відома в Україні волонтерка, Народна артистка України Світлана Мирвода. І акторка та вокалістка Анна Дехтяр. Також голова Спілки матерів миру Віра Швед, яка відома під позивним “Мама Вера”, який їй дали бійці в зоні АТО. Ала Виноградова голові Місії зі збереження культурної спадщини України “Скрижалі”.

Волонтерка Надія Безолюк  – заступник голови правління “Міжнародного фонду лицарського ордену Архистратига Михаїла”, нагородили пам’ятними медалями і подяками від Благодійного фонду Спілка матерів миру тих підприємців, волонтерів, громадських діячів, які допомагали бійцям Сходу і активно долучилися до благодійної фотовиставки з збору коштів для Анастасії Пилипчук, зокрема: Сергія Радкевича Благодійна організація “Благодійний фонд” “Листвинська громада Рибалок”, Володимиру Левківському Виробниче підприємство ТОВ ВП “Полісся”, Людмилі Войцехівській народний цілитель, Володимиру Гришковцю заступник міського голови м.Овруч ,Олексію Горбачевському голова ГО ” Товариство дослідників Словечанщини”, Сергію Шумейко волонтер.

Слова великої подяк окремо хочу висловити Овруцькій міській раді в особі Міського голови міста Овруч Івана Коруда, за підтримку в проведенні фотовиставки та виявлену мені повагу присвоєння звання Людина Року-2019 в номінації “Громадський діяч”.

Також дякую за технічну підтримку Сергія Кудру, Михайла Степанчука, Миколу Онищенка, Зої Цалко, Татьяни Витвицький і працівників Центральної бібліотеки ім.С.Малишка: Олегу Медведчуку, Наталії Вознюк, Валентині Коновальчук, і головному редактору інтернет видання “Репортер” Сергію Фещенко.

За час проведення акції зібрана сума 12,512 грн. і 20 євро, яка піде на рахунок для лікування Анастасії Пилипчук. І хоч це маленька частиночка допомоги в лікуванні маленької Анастасії, але ми, всі жителі Овруцької громади щиро бажаємо одужання цій дитині, і скорішого повернення на батьківщину де чекають на неї рідні і друзі. Щира всім подяка. Хай береже вас Бог”, – написав Віталій Юшкевич.