7 темних кольорів стильної спальні

Без категорії

Ми звикли до світлих відтінків родинної релакс-зони. Інколи варто змінити звичний інтер’єр на новий настрій, і для цього зовсім не потрібно багато грошей та часу. Як вам темні кольори у вашій спальні?

Текстильне різнобарв’я

На сайті Baratextile ви знайдете безліч варіантів якісних тканин для зміни домашнього або готельного інтер’єру. Зверніть увагу на натуральні бавовняні сатини – від класичного жаккарду до надсучасного ранфорсу із 3D ефектом.

В моді поєднання в одному комплекті постільної білизні різних тканин в монохромній кольоровій гамі – клітинка, смужка, однотонне полотно вдало комбінуються із насиченими квітками, візерунками та абстрактним орнаментом.

Червоний

Колір-підзарядка енергією на весь день. Насичені червоні кольори додають драйву, підвищують настрій, підвищують рівень адреналіну. Такі кольори у спальні корисні під час екзаменів, зміни роботи або творчої кризи.

Ліловий

Пурпурні відтінки виглядають дуже вишукано в інтер’єрах стиля арт-деко. Не захоплюйтесь сильно темно-ліловим – він провокує депресію. Для спальні варто поєднати темні візерунки із світлим фоном. Колір імператорів самодостатній, тому не змішуйте його із жовтим, зеленим або червоним.

Шоколадний

Солодкий, смачний навіть на вигляд колір створює атмосферу захищеності та затишку. Шоколадні кольори нагадують дубові панелі англійських палаців та вишукану японську графіку. Модні еко-дизайнери обов’язково використовують шоколадні відтінки для контрасту із світлими фарбами стін та підлоги. В залежності від обраного поєднання візерунків спальня може стати романтичною, стриманою або вишукано-східною.

Сірий

Колір благородної сталі відмінно почуває себе в хай-тек та мінімалістському інтер’єрі. Чергування темних та блідих відтінків натуральних перлів підкреслять вишуканість стилю модерн. Скромний сірий є чудовим фоном для вантажного різнобарв’я стилю вабі-сабі.

Чорний

Колір, що змушує власника помешкання виходити за рамки звичності та становитись дизайнером. Чорна постільна білизна потребує рівноваги в інтер’єрі – контрастні абажури, вази, штори, килими, подушки, квіти.

Синій

Класика Середземномор’я – поєднання білого із всіма відтінками моря. Але синій можна поєднати із червоним або жовтим, і отримати барви спекотної Мексики або Барселони.

Зелений

Насичений темно-зелений колір нагадує оксамит, мох, ліс, тропіки. Зелений заспокоює нерви та сприяє швидкому одужанню. Найкращий вибір – змішати із кольорами м’яти, трави або весняної зелені.