Основні тренди вибору чоловічих футболок

Без категорії

Футболка — найбільш універсальний і практичний елемент одягу, який можна зустріти в гардеробі практично будь-якої людини. Кілька футболок можуть скласти досить стильний і практичний літній гардероб, а вдалий вибір тканини для футболки під стать зимовому багатошаровому іміджу буде ідеальним для комфортного носіння практично будь-якого одягу в холодні періоди року.

У поточному сезоні, найбільш трендовими є чоловічі футболки традиційних білих і темних відтінків, монохромні або з креативними принтами у вигляді різних написів — головне щоб це було стильно, і не кидалося в очі. Кислотні кольори залишилися в минулому, тепер всьому править бал мінімалізм і стиль виконання кожного штриха в найменуванні бренду навіть в такому банальному елементі гардероба, як звичайна футболка. Головний нюанс у виборі чоловічої футболки — правильно підібрати крій під комплекцію чоловіка.

Кращий вибір одягу, включаючи найширший асортимент чоловічих футболок від топових компаній світу доступний за посиланням https://www.fatline.com.ua/man.html.

Яку тканину вибрати?

Найбільш поширеними на сучасному ринку є футболки з бавовни, віскози, поліестеру, шовку, льону та різних сумішей як натуральних, так і синтетичних матеріалів. Розглянемо переваги різних видів тканин докладніше:

  • Бавовна — ідеальний матеріал для виготовлення футболки, адже він украй приємний на дотик і дуже легкий. Бавовна сприяє циркуляції повітря, завдяки чому є найкращим вибором в літню спеку. Крім того, бавовняні футболки дуже міцні і довговічні — якісний виріб прослужить вам довгі роки. Якщо ви вибираєте дитячі футболки, то купуйте саме бавовняні моделі — вони гіпоалергенні і дуже чутливі до дитячої шкіри.
  • Поліестер — другий після бавовни матеріал для виготовлення футболок за поширеністю і популярністю серед покупців. В першу чергу, віскоза приваблює своєю універсальністю і надійністю — матеріал найчастіше дуже міцний, так що якісна футболка з віскози прослужить вам дуже довго. Якісний поліестер має всі властивості, так необхідні при виготовленні футболок — легкість, циркуляція повітря, міцність і надійність;
  • Віскоза — один з найбільш популярних варіантів при виготовлення футболок. Одяг з цього матеріалу дуже приємний на дотик і комфортний, до того ж — якісна віскоза володіє практично тими ж властивостями, що і натуральні матеріали. Єдиний недолік віскози — носкість. Уже через рік-два після покупки, футболка з віскози може втратити усілякий зовнішний вигляд нової одежини.