Смарт-годинник для туризму

Без категорії

Розумні годинники останніх років характеризуються широким функціоналом, давно вже не обмежуючись можливістю управління музикою і вимірюванням пульсу. За допомогою цих компактних і ергономічних гаджетів можна стежити за актуальними подіями в світі, залишатися на зв’язку з друзями, вирішувати робочі моменти і у всіх аспектах слова «практичність» дозволяти собі розлучатися з улюбленим смартфоном, не жертвуючи при цьому зручністю і корисними функціями.

Основні критерії вибору смарт-годинника для туризму

Багато в чому, розумний годинник може навіть замінити на час смартфон — особливо під час туристичної прогулянки або короткої вилазки на природу, скажімо, на час пікніка. Навіть від самого широкоформатного дисплея можна втомитися, а ось залишати вдома зв’язок, орієнтацію в просторі і банальну можливість перевірити прогноз погоди — це нонсенс, особливо для «диких» вилазок з наметами. Саме тому, відвідавши наш сайт — https://secunda.com.ua/shop/umnye-chasy — і вибираючи собі смарт-годинник, який складе ідеальну компанію під час прогулянки на свіжому повітрі або навіть багатоденного походу, варто звертати увагу на певні функції і особливості:

  • Водо- і пилонепроникність. Під час активного відпочинку дуже важливий не тільки розмір акумулятора, але і герметичність конструкції смарт-гаджета. Практично всі актуальні моделі смарт-годинників поставляються на ринок зі стандартом захисту IP не нижче 65, що означає відмінний рівень захисту від пилу і вологи, без можливості занурення (або на певну глибину). Флагманські моделі розумних годинників від топових виробників ринку вирізняються стандартами захисту IP67 і IP68;
  • GPS і стабільні показники актуального місцезнаходження. Точні дані про поточне місцезнаходження вас і ваших близьких під час туристичних походів вкрай важливі — іноді, через помилки в навігації можна і загубитися. Поцікавтеся точністю вимірювання в обраної моделі годинника, а також подивіться відгуки про стабільність сигналу — особливо, якщо ви любитель подорожувати у віддалених куточках світу;
  • Зв’язок. Більшість сучасних моделей смарт-гаджетів здатні приймати дзвінки і сигналізувати, про що приходять повідомленнях, так що ви будете на зв’язку зі своїми друзями, близькими і колегами, навіть досліджуючи загадкові куточки джунглів. Проте, сигнал не завжди стабільний, так що якість зв’язку і функціонал, наприклад, для відправки повідомлень і здійснення дзвінків з використанням тільки самого гаджета дуже важливий, якщо ви хочете підстрахуватися у разі екстремальних подорожей або ж не хочете залишати роботу без нагляду.