Збираємо зимовий гардероб для стильної жінки

Без категорії

Попереду холодні дні, заметілі та несподівані відлиги справжньої української зими. Варто підібрати стильні речі, в яких буде тепло і комфортно. Подивіться сайт українського виробника «Наталка». Одне відвідання – і ви маєте повністю оновлений гардероб з якісного та красивого трикотажу.

В’язана сукня

Базова річ у зимовому гардеробі, відмінно поєднується із високими чоботами, ботільонами та туфлями. Повсякденний стиль дозволяє носити сукню із кросівками. Сукня-футляр без ворота доповнюється стильним снудом, хусткою або палантином. Зверніть увагу на сукню-светр із воротом-хомут та сукні із підкресленою талією та розширеною юбкою – це ультрамодні моделі.

Туніка


Вкрай необхідна річ у гардеробі кожної жінки. Варто придбати декілька моделей різних кольорів та форми. Туніки дозволяють приховати недоліки фігури або підкреслити чіткий контур стрункого тіла. В цьому сезоні туніки варто поєднувати із темно-синіми джинсами-стрейч, класичними штанями в тон туніки, матовими лосинами, високими чоботами, ботфортами.

Светр


Спортивна модель із якісної шерсті з доповненням акрилу гігроскопічна, пропускає повітря, має бездоганні теплоакумулюючі властивості. Таку модель зручно надягати під час активного зимового відпочинку. Светри різних кольорів підкреслюють фігуру, якщо доповнені вузенькою юбкою в тон або на декілька тонів темніше.

Джемпер


Трикотажна кофтинка без ворота та застібки зручна, комфортна та підходить практично всім жінкам. Обирайте моделі із рисунком жаккард, смужками, чаклунками, ромбами, косами. Цікавинки додасть ажурний верх джемперу в районі декольте та на рукавах.

Кардиган або пончо


М’який, теплий, із застібкою або без, кардиган замінює класичні кофтинки та легкі куртки. В цьому році на заміну класичній моделі повертається модне пончо. Модель фактично не має розміру, підходить усім та чудово поєднується із вузеньким штанями або джинсами.

Шапка та снуд


Саме так – беріть обидва варіанта для захисту волосся від холодного повітря. Тоненький снуд може зіграти роль стильного аксесуару у поєднанні із джемпером або в’язаною сукнею. Біні або берет доповнять дівочий образ під час фотосесії на природі. В особливо холодні дні стилісти радять поєднувати маленьку шапку-біні та снуд – так ви не почуєте морозу. І не забувайте про тепленькі рукавички – в тон шапці або шарфу.