Як вибирати і носити жіночі кардигани та светри?

Без категорії

На дворі не літо, тому всі намагаються додатково утеплитися. Для того щоб виглядати стильно і досить стримано, вам необхідний теплий кардиган або светр. У нашому магазині https://born2be.com.ua/zhenskaya-odezhda/svitery-i-kardigany ви зможете знайти відповідний для себе варіант.

Що таке кардиган?

Кардиганом називають кофти з відкритою передньою частиною, які надягають через руки, що дозволяє носити його в розстебнутому або напів-розстебнутому вигляді. Кардиган має V-подібний виріз, який залишає відкриту грудну і шийну частину.

Що таке светр?

Светр це верхня в’язаний одяг без будь-яких застібок з довгими рукавами і коміром, який може мати два або три одвороту. Комір щільно захищає шию. Як технології використовується в’язка середньої вовняний або напіввовняної пряжі на спицях або гачком. Светри можуть бути доповнені різними гумовими вставками.

Як носити кардигани за типом фігури?

Мішкуваті і темні вироби не підійдуть дівчатам з фігурою «пісочного годинника». Важливо вибрати кардиган, який буде акцентувати увагу на талії.

Дівчата і жінки з широкими плечима і в той же час вузькими стегнами повинні звернути увагу на нижню частину кардигани. В даному випадку слід вибрати кардиган, який візуально подовжить фігуру. Для цього потрібно шукати яскраві кольори та моделі з високою талією.

Представницям прекрасної статі з «грушоподібної» фігурою необхідно акцентувати увагу на обсяг плечей. В даному випадку важливо вибрати модель з широким коміром або поясом, які акуратно і щільно були б затягнуті навколо талії. Широкі рукава також допоможуть виправити візуально вашу фігуру.

Дівчатам з фігурою «банан» найпростіше підібрати кардиган, так як будь-які коміри або плісировки будуть тільки підкреслювати груди. Довгі кардигани добре доповнюються легким поясом.

Як носити светри за типом фігури?

Трикутний тип фігури

Дуже важливо не перейти межу і не зіпсувати свою струнку фігуру. Для такої фігури протипоказані О-образні фасони. Найкраще підійдуть прямі і Напівприталені моделі.

«Прямокутна» фігура

Головним завданням для дівчат з такою фігурою є виправлення незграбності фігури на користь круглим і хвилеподібним контурам. Цього можна домогтися за рахунок додавання в образ вільного укороченого светри, Напівприталені в’язані туніки-сукні і оверсайз моделі.

Фігура «груша»

Підкреслити свою форму з широкими стегнами можна, сконцентрувавши увагу на верхній частині тіла. У цьому вам допоможуть: короткі крок-джемпер, светр, нагадує обтягуючий водолазку або просто фасони з об’ємними плечима, комірами або рукавами.

Використовуючи дані поради, ви зможете грамотно і красиво вибрати собі светр або кардіган.