Глюкоза невїздна, а Медведчук собі катається!

Суспільство

Ще на три роки заборонили в’їзд до України московитській співачці Глюкозі за відвідування окупованого Криму зі сторони Московії!

Тим часом Медведчук на днях подався до окупованого Криму, але перетнув кордон з українського боку, чим, формально, не порушив закон, бо у нас чимало таких, які туди їздять відпочивати, незважаючи на те, що цим самим вони підтримують окупантів!

Однак, кажуть, до Криму одразу ж направився літак Путіна і могла відбутись зустріч Медведчука і Путіна в Криму! А ми ж знаємо, як до війни вони любили кримські родинні посиденьки! Куми все ж!

На сьомому році війни така приватна зустріч, та ще й на окупованій територій має кваліфікуватись як державна зрада, але у нас немає Закону “Про колаборацію”, тому юридично навіть за таку зустріч Медведчука не можна притягнути до відповідальності, навіть якби він там обговорював з Путіним план знищення України!

Але українці, незважаючи на непропрацьованість законодавства в площині національної безпеки тонко відчувають, хто зраджує Україну, з ким і де!