Мати Героїня на Житомирщині знову залишилася без засобів до існування

Без категорії

Минулого року в редакцію сайту Репортер зверталась Надія Чернявська, село Скоболів, Пулинського р-ну Житомирської області. Матір-героїня, 6 дітей – троє мають свої сім’ї, одна навчається, двоє неповнолітніх проживають з нею. Безробітна з жовтня 2018-го року за станом здоров’я (варикоз). Працювала листоношею.

Скаржилася на те, що після проведення одноразової виплати в розмірі 16 000 гривень, від цієї суми їй повинні були зробити нарахування до соціальних виплат, але чомусь, замість збільшення, всі виплати зменшили. Декілька разів жінка зверталася в Пулинське районне управління соціального захисту з документами на субсидію, в якій їй відмовили.

Жінка знов звернулась до редакції сайту Репортер:

“Доброго дня. Вибачте, але хочу звернутися знову до вас за допомогою. 

Минулого року я до Вас зверталася на рахунок виплати дитячих коштів, після того як я звернулася до Вас виплати підняли майже в 4 рази але пройшло півроку і виплату знову врізали і виплатили тільки 1200 грн.

В липні цього року подала знову на матір одиночку, а сьогодні вже кінець серпня, а нарахування вони й досі не роблять, в мене син якому 12 років за цей місяць лежить 2 раз в лікарні і це обходиться не дешево.

Вчора зайшла в “савбес” на рахунок нарахування коштів, вони мені сказали, що чекають програму… але коли вона буде їм не відомо. А перед цим звернулася на гарячу лінію, і тепер вони мене ігнорують і не платять.

Скажіть, як мені бути одній з дітьми і без грошей?Куди звертатися за допомогою?

Чекаю на вашу пораду та допомогу.
Дякую. 

Я пішла би на роботу, але не можу, тому що поблизу немає роботи, а кудись їхати немає можливості… бо один з синів часто і тяжко хворіє”!