В Житомирі в першу міську лікарню завезли гуманітарну допомогу

Суспільство

В Житомирі за дорученням голови Українського фонду “Реабілітація інвалідів” Сергія Виноградова група волонтерів та журналістів (Сергій Форест, Анатолій Кобзенко, Ілля Ярош, Віталій Волинчук) поїхала до Першої міської лікарні міста Житомир з гуманітарною допомогою, а саме волонтери завітали до хірургічного відділення, завідуючий – Шатило Олександр Марцінович.

“Благородно тільки те, що безкорисливо”, - Сергій Виноградов
 
Лікарі подякували нам за допомогу. Доставлено багато необхідного для лікарів та пацієнтів.

По дорозі благодійники завітали на вулицю Гагаріна до одиноких людей з інвалідністю та привезли їм продукти харчування.

“Можливо наша незначна увага людям, які мають мізерні пенсії, може комусь допомогти вижити в цих складних умовах війни”, – зазначив Сергій Виноградов.

“Наш приїзд до лікарні був неочікуваний для них, тому після слів подяки від них ми відчуваємо, що день прожитий нами не дарма”, – Сергій Форест.

“Благородно тільки те, що безкорисливо”, - Сергій Виноградов

Віталій Волинчук — в минулому і в майбутньому підприємець, водій нашого буса T4, кожного дня безкорисно зі своїм залізним конем з ранку до вечора на посту, розвозить людям їжу або гуманітарну допомогу від нашого фонду. Ось і в п’ятницю він повіз нас в медичний заклад Житомира.

Звертаємось до всіх не байдужих, хто може допомогти: долучайтесь до нашого волонтерського руху. Тільки разом, ми — українці, можемо подолати агресора, бідність та небайдужість.