Що найбільш зацікавило російських фашистів у музеї Чернобиля

Україна

Зірка Полин. Музей-інсталяція у Чорнобилі, який російські орки не лишили без уваги на шляху до спроби втілення свого плану “взяти Київ за три дні”.

ДСНС повідомляє.

Проте не експонати їх цікавили. Не історія, ні драми людей, які пережили ядерне пекло… Їх зацікавили лише телевізори, які вони покрали з музею. Навіть той, маленький, що висів над цинковим боксом з унікальною перепусткою Володимира Правика.

На щастя, самі експонати лишилися неушкодженими. Крім того, експозиція також “збагатилася” речами, які залишились після цих незваних “гостей”: залишками продуктових наборів другої армії світу з терміном зберігання, що закінчився ще в листопаді минулого року, консервами, тестовими наборами для визначення рівня наркотичного сп’яніння (ми навіть не здивовані), мапами з позначками ( ̶з̶в̶і̶д̶к̶и̶ ̶н̶а̶ ̶Б̶і̶л̶о̶р̶у̶с̶ь̶ ̶г̶о̶т̶у̶в̶а̶в̶с̶я̶ ̶н̶а̶п̶а̶д̶) своїх наступальних дій, прапори, які вони планували повісити на наших будівлях і, звичайно, гранати, міни, боєприпаси…

Ось і усе, що треба лишати в історії про цих убивць, крадіїв і ґвалтівників з країни, яка як прострочена консерва виробництва “бурятмяспром” вже давно згнила зсередини.