Тримаймося

Безпека

«Тримайтесь!» – це такі важливі слова, які чесно сказати солдатам та офіцерам тільки коли ти з ними разом вичікуєш під вибухи бомб та снарядів артилерії та авіаціі.

Юрій Бутусов повідомляє.

«Тримайтесь!» – хоча в житті бійця важливий саме сьогоднішній день, саме найближча секунда, і інколи важко прожити цю секунду, коли тебе накривають і нема відповіді, і в цей момент тебе втримує тільки це залізне слово.

«Тримайтесь!» – тому що сотні ешелонів та колон рухаються до нас та рухаються на фронт з бойовою технікою та боєприпасами від наших союзників. І ми отримаємо перевагу у озброєннях.

«Тримайтесь!» – тому що бригади резервістів та тероборони з кожним днем отримують все більше досвіду, тому що все більше і більше добровольців вступає в бій за Україну з усього світу, і на допомогу стомленим підходять нові бійці.

«Тримайтесь!» – тому що НАТО надає нам надсучасні зразки високоточної зброї, протидіяти яким російські війська не здатні, і будуть деморалізовані високоточними ударами, і коли ми її отримаємо вже від нас буде залежить коли ми переможемо у війні.

«Тримайтесь!» – тому що Украіна веде найважливішу битву за своє майбутнє та за свободу всієї Європи, за знищення наймерзотнішоі нацистської диктатури, яка є ворогом усього людства.

«Тримайтесь!» – ми бачимо якою буде перемога, і кожен хто стоїть осторонь та не зробив все, що в його силах, буде жаліти все життя.

Слава тим незламним, хто як в Маріуполі тримається у неймовірно важких умовах, слава тим, хто з першого дня прийняв смертний бій, слава тим, хто витримує на собі в ці хвилини страждання та обстріли.

Ми б’ємось та зосереджуємося, щоб піти вперед. І ми не зупинимось. Ми витримаємо.