В Житомирі з труднощами заселили в гуртожиток переселенця

Суспільство

Під час війни гостро відчувається і б’є по серцю людська черствість та бюрократія. До фонду “Реабілітації інвалідів”, директор Сергій Виноградов, подзвонили колеги волонтери і сказали, що на розі вулиць Покровська та Михайла Грушевського переселенцям з села Нижнє, Луганської області, відмовляють в поселенні в гуртожитку. На місце події виїхав журналіст Сергій Форест та волонтер Корольчук Ігор.

Дійсно, приїхавши на місце, волонтери та журналісти зустріли на сходах Олександра (67 років) та його дружину, яких не хотіли селити в Гуртожитку №2 Будівельного коледжу, пояснюючи свої дії нестачею якихось документів. На вулиці нульова температура, вихідний день та летіли “білі мухи”.ʼ

Де людям ночувати, коли на дворі війні, а чиновники проявляють черствість?” – зазначив Сергій Форест.

В гуртожитку Житомирського професійного ліцею Житомирської обласної ради (Училище інвалідів) є місця і там надали їм тимчасовий притулок.

Коли ми приїхали на місце, то спостерігали як група переселенців заселялась до гуртожитку. Директор Дерев’янко Олена Василівна пішла нам на зустріч“, – розповів волонтер.

Маємо надію, що представники Житомирської влади звернуть увагу на цю подію, бо проста людина — невід’ємна частина нашої держави та суспільства!