Робота медиків на фронті

Безпека

Поранена 82-річна пенсіонерка з Донеччини про Захисників України: “А за Вас хлопці, ми молилися та просили всіх…”

Донецька область. Постійні вибухи та звуки сирен. Майже безлюдні вулиці. Російські окупати ведуть варварські обстріли з різних артилерійських систем та ракетного озброєння. Левова частка снарядів розривається на подвір’ях мирних мешканців.

В таких умовах, військові медики 81 окрема аеромобільна бригада Десантно-штурмових військ та інших складових сил оборони України щоденно рятують життя пораненим військовим та цивільним.

Перебуваючи в одному з військових шпиталів, що неподалік лінії бойового зіткнення, ми стали свідками, як військові лікарі надали медичну допомогу пораненій 82-річній пенсіонерці пані Лідії.

Вона – колишній лікар анестезіолог, 1940 року народження. Того ранку, пенсіонерка отримала осколкове поранення правої кінцівки, коли стояла на вулиці біля свого будинку. Пацієнтку було доставлено до військового шпиталю де їй надали медичну допомогу.

– “А за Вас хлопці, ми молилися та просили всіх…”, – відзначає пані Лідія.

Начальник медичної служби 81 окрема аеромобільна бригада ДШВ ЗС України майор медичної служби Степан С. відзначає:

– Медицина у Збройних Силах України зосереджена на те, щоб надавати медичну допомогу як військовим, так і цивільним громадянам, – підкреслив майор медичної служби Степан С.

Більш детально, дивіться у сюжеті служби зв’язків з громадськістю Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України

#stoprussia #ДШВ #ЗСУ #Завжди_Перші