Фонд “Єдина родина” провів благодійний захід для переселенців у Житомирі

Суспільство

В суботу об 11.30 відбувся на території Житомирського професійного ліцею по вулиці Небесної сотні 43 пройшло свято для дітей-переселенців міста Житомира.

Було проведено багато різноманітних конкурсів з призами. Відкрили свято ведучий та волонтер фонду “Єдина перемога” Ілля Ярош та Зразковий ансамбль народного танцю “Колорит”. Керівники: Давидові Світлана та Руслан, Курінна Юлія. Поряд проводився художній конкурс “Україна — наш дім” під керівництвом художника і волонтера Сергія Лобача та Світлани Бабич. На другому поверсі безкоштовно працювали перукарі: Лілія Хилевич та Оксана Блохина з Центру ДНЗ “Центр легкої промисловості та побутового обслуговування населення міста Житомир” – керівник Олег Старинець. В самому центрі готував смачний плов шеф-кухар Еміль. Українські пісні, які були до вподоби слухачам, співала Валентина Тепла — заслужена артистка України, рок-музикант Дмитро Вороний, лауреат міжнародних конкурсів Костянтин Гітченко, юні співачки Анастасія Конопацька, Крістіна та Іларія Купчинські, Олександр Гладишев та народний колектив “Троїсті музиканти”.

Безмежний внесок вніс голова РГК “Житомиргаз” — Валентин Ющенко, надавши нам продукти для приготування плову.

“Ми годину ходили по магазину METRO та шукали інгредієнти для плову від кухаря Еміля”,
 – зазначив журналіст Сергій Форест.

Допомогу в організації благодійного заходу надав голова БО БФ “Ангели добра України” — Дмитро Нужда.

“З самого початку існування фонду, ми кожного дня намагаємось допомогти кожному, хто до нас звертається. Ось і сьогодні ми запросили артистів, щоб вони принесли тепло та радість до кожної дитини. Це дуже тяжко втратити свою малу Батьківщину — дім, тому такі заходи приносять їм надію швидкого повернення додому”, – розказав керівник фонду Анатолій Кобзенко.

Це свято не відбулося б без керівника Житомирського професійного ліцею Олени Дерев’янко та її колективу: Анатолій Кривой та Лідія Пудайло, з якими ми разом готували це свято.

Родзинкою нашого заходу став аніматор — Ведмідь, який розважав дітей.

З самого ранку волонтери фонду привезли все необхідне зі всіх куточків міста та прийняли участь в проведенні заходу: Андрій Дацюк, Ігор Корольчук, Богдан Кидисюк, Вікторія Форест.

Хочемо відзначити: Тетяну Нікітіч — чарівного керівника кондитерської фабрики “Житомирські ласощі”Дмитра Кульбича — підприємця з Малинського ринку, логістичний центр МАРЛОГ, благодійний фонд “Це моя і твоя Україна”, магазин-склад дитячих іграшок “Cubi” – керівник Ірина Голомах, Світлані Амеліній за цукерки ручної роботи, магазину іграшок на вулиці Параджанова — керівнику Наталії Ксинзюк.

“Фонд “Єдина перемога” провів благодійний захід для переселенців в Житомирі”, - Сергій Форест

“Фонд “Єдина перемога” провів благодійний захід для переселенців в Житомирі”, - Сергій Форест