Надходження озброєння та військової техніки до ЗСУ

Безпека

За підсумками травня підприємства Укроборонпрому перевиконали місячний план надходження озброєння та військової техніки до ЗСУ.

Низка підприємств Укроборонпрому на сьогодні знищена російськими загарбниками. Проте нам важливо зберегти фахівців, які працювали чи продовжують працювати на наших заводах. А тому ми запускаємо гарячу лінію для звернень. Кожен працівник, проблему якого не може вирішити підприємство, зможе переадресувати її Концерну, звернувшись за номером +380996128329.

На сьогодні у секторі оборони вакантними залишаються посади за 27 напрямками або професіями. Перелік вакансій опублікований на сайті та у соцмережах Укроборонпрому.

Цього тижня уряди України та Польщі домовились про поглиблення співпраці в оборонній сфері. Укроборонпром та польська оборонна компанія вже підписали двосторонній документ про створення першого спільного підприємства. Йдеться про ремонт та капітальний ремонт, складання та виробництво важкого озброєння для України, спільні дослідження та спільні розробки нових високотехнологічних зразків військової техніки.