З Днем Незалежності рідна Україно

Україна

«Ніхто не перешкодить нам відсвяткувати Незалежність!» – військові музиканти та цивільні співаки записали відеоконцерт до Дня Незалежності України, який транслюватимуть центральні телеканали.

31 річницю Незалежності України ми відзначаємо не так, як у всі інші роки: через загрозу ракетних обстрілів з боку російської федерації культурні заходи в нашій країні все більше переходять в режим онлайн.

Заради безпеки мирного населення масові заходи призупинені, тож святковий концерт Збройних Сил України з нагоди Дня Незалежності теж буде віртуальним. Але це не завадило цивільним музикантам і співакам приєднатися до нього, разом з Ансамблем пісні і танцю ЗСУ виконати улюблені патріотичні пісні, створені під час тяжких боїв за збереження Незалежності і територіальної цілісності нашої країни.

Олег Собчук та група “Скай”, Віктор Павлік, Олесь Журавчак, Джеміль Каріков,
Євген Хмара, Олександр Пономарьов, Михайло Хома, Петро Чорний, Євген Кошовий, Юрій Ткач, Тарас Тополя, Тетяна Горобець, Тарас Петриненко у супроводі оркестру та хору Заслуженого академічного Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України (художній керівник та головний диригент Дмитро Антонюк) виконали такі твори, як “Україно” (муз. і сл. Т. Петриненка), “Дай, Боже” (муз. А.Вейсел, сл. А.Матвійчука), “Event Horizont” (муз. Є.Хмари), хіт поточного етапу війни «Україна переможе!» та улюблену “Заспіваймо пісню про Україну” (муз. і сл. О.Пономарьова), потужні композиції “Не відступати і не здаватись” Олега Собчука та “Ми стоїмо” Тараса Петриненка. У зйомках були задіяні вокальна академія Олександра Пономарьова та гурт “Гроно”.

Окрема подяка за допомогу у створенні відеоконцерту керівництву і працівникам Центральної телерадіостудії МО України (Військове телебачення України) , Національного військово-історичного музею України та керівництву центральних телеканалів, які транслюватимуть концерт у святковий день.