Новини культури Житомира .В Житомирській філармонії виступить всесвітньовідомий бас-баритон Олександр Василенко

Новини Житомира на Репортері :16 вересня Житомирська обласна філармонія запрошує любителів справжнього мистецтва на феєрію з чудових пісень і музичних композицій. Її подарують вам народний артист України Олександр Василенко та Національний президентський оркестр.

Олександр Василенко – співак, оксамитовий бас-баритон якого полонив слухачів в Іспанії, Ізраїлі, Франції, Сполучених Штатах Америки. В Італії співак виборов Гран-прі одного з найпрестижніших міжнародних фестивалів. У цій же країні його офіційно удостоїли титулу “Володар голосу унікальної краси

16 вересня Олександр Василенко виступить у супроводі Національного президентського оркесту. У концерті прозвучать вишукані музичні композиції та старовинні і сучасні українські і російські романси, сучасні естрадні пісні та найпопулярніші пісні минулих десятиліть, світові шедеври мовами оригіналу (італійською, іспанською, англійською, російською) та українські народні пісні. І сьогодні прохання до вас, молодих! Допоможіть цим людям – своїм рідним, сусідам, знайомим – зустрітися з їхньою юністю, яке оживе в піснях Олександра Василенка! Розкажіть їм про концерт і подаруйте свято!

Вартість квитків – від 30 гривень.