Боротьба с незаконним виробництвом самогону триває…

Новини Житомира на Репортері:напевно майже в кожному будинку міста Житомира ще знайдеться заповзятливий господар, який вирішує підправити своє матеріальне становище за рахунок виробництва та продажу самогону. Іноді такий «домашній бізнес» сягає великих масштабів та поставлений на «широку ногу».

Нерідко на домашніх святах та весіллях господарі надають перевагу саме самогону. А «чарочка самогону зі скибкою сала» вже давно стала розповсюдженим і улюбленим символом гарного відпочинку для простих українців.

Але все ж таки не слід забувати, що виробництво та продаж самогону являється незаконною діяльністю і несе за собою відповідне покарання.

Періодично в Житомирі та області проводяться профілактичні заходи, спрямовані на виявлення та ліквідацію таких домашніх виробництв.

Як стало відомо сайту Reporter.ZT.ua (Репортер Житомира)-Саме в рамках проведення такої операції, 31 серпня інспектори міліції Житомирського РВ знайшли та вилучили у 59-річного безробітного мешканця Житомира 4,5 літри самогону, 70 літрів самогонної закваски та самогонний апарат. Очевидно міліція рішуче націлена на боротьбу з таким незаконним виробництвом самогону, тож ми ще не раз почуємо про результати їхньої діяльності в Житомирі та області.