На «Обжинках-2010» губернаторові Житомирської області приготували святкові 100 грамів (відео)

Новини Житомира на Репортері:на цьогорічному традиційному святі закінчення жнив «Обжинки-2010» очі розбігалися у всіх присутніх. Та й як могло бут інакше, якщо кожен район нашої аграрної області представив свої досягнення у галузі сільського господарства, продемонстрував результати жнивної кампанії.

Ще з восьмої години ранку на території агротехколеджу розпочав свою роботу святковий ярмарок, який передбачав собою огляд, дегустацію та продаж продукції, що виробляється на підприємствах харчової, переробної промисловості, у сільськогосподарських та фермерських господарствах області.

Отож, голодувати цієї зими область точно не буде – принаймні таке враження складається після перегляду стендів кожного з районів, які один поперед одного намагалися привернути увагу відвідувачів багатством представлених виробів. Не обійшлося і без пригощання, раціон якого складали у своїй більшості м’ясні вироби. Практично кожну експозицію доповнювала пляшка горілки – представники районів пропонували почесним гостям скуштувати їхні страви, та за народною традицією – спробувати «місцевої» горілки.

Альбом: События, культура, мероприятия

Источник:Reporter.ZT.ua