Туристична галузь області демонструватиме свій потенціал!

День туризму, який в усьому світі відзначається 27 вересня, Житомир чи не вперше зустріне організованими масовими святковими заходами.

Приємно, що необхідність всебічного розвитку туристичної галузі на Житомирщині починає втілюватися не лише у словах, а й в конкретних діях керівництва області.

Цими вихідними житомиряни просто змушені будуть здійснити прогулянку вулицею Михайлівською та Майданом Корольова, оскільки у неділю, 26-го вересня в Житомирі відбудеться безпрецедентна подія – в центрі міста пройде Перша обласна туристична виставка-ярмарок «Житомирщина туристична 2010»!

Оглянути усі представлені експозиції, на власні очі побачити увесь туристичний потенціал області, оцінити пропозиції, які надають своїм клієнтам туристичні фірми, взяти участь у захопливих змаганнях та вікторинах, стати свідком живих виступів найкращих виконавців бардівської пісні – заради цього варто у неділю прийти на Михайлівську та підтримати туристичний потенціал Житомирщини!!!

Зокрема, житомирська туристична агенція “DATOUR” (мережа туристичних агенцій горящих путівкок) здійснить безпрецендентну акцію – розіграє з житомирянами туристичні сертифікати та проведе попередній запис бажаючих відпочити на найкращих курортах світу за скандально низькими цінами по акції “Бамбарбія”. Докладну інормацію про акцію, читайте в розділі “Туризм”

ПРОГРАМА святкових заходів до Дня туризму 2010

Місце проведення : вулиця Михайлівська, майдан С.П.Корольова

11.00 Заїзд учасників І обласної туристичної виставки-ярмарку «Житомирщина туристична 2010» (відділи культури і туризму райдержадміністрацій\міськвиконкомів, туристичні фірми, туристичні клуби, майстри народної творчості), встановлення виставкового обладнання) .

12.00 Урочисте відкриття виставки. Вітальне слово начальника управління культури і туризму облдержадміністрації та відзначення кращих працівників галузі Почесними грамотами управління культури і туризму облдержадміністрації, обласної державної адміністрації, Державної служби туризму і курортів.

12.30 Початок змагань із спортивного туризму (конкурси та екстремальні етапи зі спортивного туризму).

13.30 Святковий концерт за участю бардів (учасників фестивалю «Мі-Сі-Соль»).

Протягом дня музеї міста приймають відвідувачів безкоштовно, оглядову екскурсію пропонує Ботанічний сад Агроекологічного університету, містом курсує екскурсійний трамвайчик.