Як під вечір у Житомирі дитячий майданчик встановлювали (відео) .Новости Житомира на сайте reporter.zt.ua

Новини Житомира на Репортері:встановлення дитячого майданчику – завжди радість для мешканців будинку, у дворі якого діти зможуть безпечно гратися на радість своїм батькам. Бажаючи поділитися своєму радістю з усім містом із приводу встановлення дитячого майданчику у дворі багатоповерхівки за адресою: Майдан мистецькі ворота, 7, мешканці цього будинку зателефонували в редакцію сайту reporter.zt.ua та запропонували висвітлити на нашому порталі цю важливу для них подію.

Прибувши на місце події, а вже була сьома година вечора, кореспондент застав небачену в таку пору дня активність – працівники комунальних служб копали, різали, рубали, бетонували, одним словом – встановлювали сучасний дитячий майданчик. Поруч бігали діти, усміхнені матері стояли збоку, спостерігаючи за тим, що відбувається.

Як виявилося у процесі спілкування, до встановлення дитячого майданчика активно долучилися батьки дітей, які граються у цьому дворі – чоловіки кажуть, що вийти на вулицю і допомогти комунальникам їх зобов’язує сумління, адже їхні діти тут граються щодня.

Нам вдалося поспілкуватися зі старшим дому за адресою: Майдан Мистецькі ворота,7 Олесандром Канащуком, який спільно зі своїми сусідами допомагав комунальникам встановюлювати у своєму дворі дитячий майданчик. За словами Олександра, позавчора відбулося зібрання будинку, на якому були присутні представники житлового господарства міста. У ході зустрічі був вибраний старший дому та обговорені питання благоустрою будинку, а саме – ремонт ліфта у третьому під’їзді, необхідність латання даху, який протікає, можливість облаштування дитячого майданчику.

– Приємно, що поставлені нами питання вже почали вирішуватися. Сьогодні вже встановлюємо дитячий майданчик, в найближчому майбутньому плануємо ліквідувати усі проблеми функціонування будинку, про які я вже сказав, – говорить Олександр Канащук. – Для прискорення цього процесу було вирішено об’єднати наші зусилля, брати на себе частину фінансування, допомогати житловикам будівельними матеріалами та посильно. Ми готові йти на це, адже результатом нашої роботи стане сучасний, відремонтований, привабливий і зручний для життя будинок, у якому ми проживаємо.

Як стало відомо сайту Reporter.ZT.ua (Репортер Житомира)-Начальник житлового управління житомирської міської ради Світлана Пивоварова, каже, що усі витрати на облаштування цього дитячого майданчика взяли спонсори, які допомагають міській владі у рамках програми «Творимо місто разом».

На разі ще близько 60 великих дитячих майданчиків Житомира чекають на реконструкцію…