Якби вибори були щороку… В Житомирі масово встановлюють дитячі майданчики (фото)

Новини Житомира на Репортері:мешканці дев’ятиповерхівки, що на Проспекті Миру, 51 відтепер не хвилюватимуться з тієї причини, що їхні діти ходили гратися у сусідній двір, оскільки у своєму був відсутній дитячий майданчик. Мама двохрічного хлопчика Наталя, мешканка цього будинку каже, що батьки дуже хвилюються, коли не бачать своїх дітей у дворі. А малечу, як магнітом тягне погратися на справжньому дитячого майданчику з відповідними каруселями, гойдалками, драбинами.

В середу 29 вересня проблема була вирішена. В дворі будинку з’явився новий дитячий майданчик, який відповідатиме потребам різних вікових груп дітей – від самих маленьких, і до підлітків. Такі, справді, позитивні зміни у житті двору почалися після того, як його мешканці об’єдналися заради спільної мети – покращення благоустрою свого будинку та прилеглої території.

Близько року тому вони, чи не вперше, зібрали збори домового комітету, обговорили проблемні питання, узгодили шляхи їх вирішення, вибрали старшого будинку. І вже за рік – двір змінився. Незважаючи на осінь, око радують квіти, акуратно підстрижений газон. Помітно, що східці в під’їзд нещодавно ремонтувалися, встановлений зручний пантус для заїзду інвалідних колясок.

Мешканці будинку усміхнені, привітні та горді за свій двір. На облаштування дитячого майданчику чоловіки вийшли у бадьорому настрої. Кажуть, заради своїх дітей зроблять усе, що буде необхідно!

Джерело: Reporter.zt.ua