14 жовтня Житомир відправить у армію першу партію призовників

Новини Житомира на Репортері :як повідомив Житомирський обласний військовий комісар полковник Микола Залесський, протягом вересня в районних та обласному військкоматах працювали медичні комісії, під час яких проводилися вивчення та попередній відбір призовників. Щодня на обласній призовній дільниці проходять медичне обстеження близько 120 молодих людей.

Також на збірному пункті Житомирського обласного військового комісаріату для повноцінної роботи військово-лікарської комісії створені всі належні умови, підібрані кращі фахівці медичних установ обласного центру та здійснено забезпечення призовників гарячою їжею під час перебування їх на обласному збірному пункті. Варто зазначити, що цієї осені з Житомирщини на строкову військову службу будуть призвані до Збройних Сил та інших військових формувань України 970 осіб, повідомляє радіостанція “Житомирська хвиля”.

Перша відправка молодого поповнення до лав Збройних Сил України та інших військових формувань на Житомирщині запланована на 14 жовтня.