Кандидат у депутати Корольовської районної ради Артем Козловський: «Достеменно знаю усі проблеми свого виборчого округу і шляхи їх вирішення, адже я виріс в районі «виставки»»

Новини Житомира на Репортері :останніми роками багато говориться про зміну поколінь у політиці. Нових облич прагнуть виборці, а політичні партії намагаються на цьому якось зіграти, беручи у свої списки «зелених» за віком кандидатів. Але найчастіше трапляється так, що ці «молоді політики» виявляються не такими вже й молодими. Іншими словами, спритними не по роках. Деякі з них у свої 25 років встигають змінити декілька політичних партій…

Сьогодні наша розмова із, насправді, новою людиною в житомирському політикумі, яка йде у депутати Корольовської районної ради по 4-му виборчому округу (7-8 дільниця). Це – 21-річний Артем Козловський, молодий політик, спеціаліст в туристичній галузі, активний учасник житомирської громадської організації офіцерів запасу “Команда «За своїх!». Свою громадську та політичну діяльність Артем вдало поєднує з науковою роботою – він здобуває звання магістра екології в магістратурі ЖДТУ.

– Отож, Артеме, що спонукало тебе у такому юному, як для депутата, віці, балотуватися у Корольовську районну раду міста Житомира?

– Вік не відіграє особливої ролі, коли мова йде про потенціал людини. Дехто навіть і в 40 років не готовий до прийняття важливих рішень, так що мені рівнятися на них? В своєму житті я беру приклад з моїх колег із житомирської громадської організації офіцерів запасу «За СВОЇХ!». Ці люди своїм життєвим досвідом, умінням приймати правильні управлінські рішення та відстоювати свою позицію навчили мене бути відповідальним не лише за себе, а й за оточуючих. Чому я йду у депутати? А тому, що знаю, що зможу використати свій потенціал, задуми, можливості на благо своїх виборців.

Розібратися у проблемах свого виборчого округу, мені буде не складно, адже я виріс у районі автовокзалу, а точніше – «виставки». З дитинства я бачив ту розруху, яка коїться у на цій території. Я знаю кожен двір, кожен під’їзд. І по сей день я проживаю у цьому районі, знаю людей, їхні проблеми. Першочерговим моїм завданням стане вирішення наболілої проблеми для мешканців району – облаштування благоустрою району «виставки», повернення цій території втраченого статусу соціально-культурного об’єкту міста Житомира. Це потрібно, у першу чергу, молоді…

– До речі, якою ти бачиш проблематику питань молодіжної політики Житомира?

– Багато моїх друзів і знайомих, які здобули якісну освіту – від’їжджають жити і працювати у Київ, або закордон. Житомир вони вважають безперспективним. Дійшло до того, що батьки самі шукають можливість відправити своїх дітей чимдалі від Житомира . Якщо так триватиме, то наше місто скоро перетвориться на будинок престарілих, яких нікому буде годувати .З онуками вони спілкуватимуться тільки по телефону, якщо ті не забудуть рідну мову…

Я ж люблю своє місто і не збираюсь його полишати. Вважаю, що ще нічого не втрачено. Нам, молодим, потрібні зміни, потрібна хороша робота на сучасних підприємствах, гідна зарплата, чисте і доглянуте місто . З нашим демографічними показниками є злочином виштовхувати молодь за кордон. Необхідно зберегти місто молодим .

– Який шлях розвитку міста ви можете запропонувати?

– Як еколог я розумію, що Житомир має бути чистим, доглянутим, придатним для життя. По роботі я часто буваю за кордоном. Дуже образливо бачити після повернення наше рідне місто брудним і недоглянутим . Це перше!

Друге! Житомиру потрібні інвестиції, економічний розвиток промисловості і сфери послуг.

Третє! Я, як старший менеджер по туризму, бачу як розвивається туристична галузь у всьому світі і розумію, що у нашого Житомира і області, з його географічним положенням і дивною природою є унікальний шанс стати одним з центрів розвитку туризму на Україні . Це дало б потужний поштовх для підйому усієї економіки, залучення інвестицій, повернення житомирян, розкиданих по всьому світу, в рідне місто.

Альбом: Политика Житомира

Автобіографія

Козловський Артем Олександрович

15.05.1989 Народився в місті Житомирі.

1996-2002 Навчання в СШ № 8 м. Житомира.

2002-2006 Навчання в Житомирському міському ліцеї при ЖДТУ.

2006-2010 Навчання в Житомирському Державному Технологічному Університеті на гірничо-екологічному факультеті . Бакалавр з спеціальності інженер-еколог . Військова кафедра ЖДТУ –офіцер запасу.

Починаючи з серпня 2010 навчання на магістратурі ЖДТУ по спеціальності магістр екології.

2006-2010 Робота менеджером по туризму в Мережі агенцій горящих путівок (Київ, Житомир), починаючи з 2008 року – головним менеджером по туризму. Золота ступінь від провідного туроператора Тез Тур.

Учасник житомирської громадської організації офіцерів запасу “Команда «За своїх!» .

Коментарі учасників”Команди “За СВОЇХ!”

Председатель Житомирской областной общественной организации офицеров запаса Команда “За своих!” Александр Таран

Для того, чтобы иметь будущее, Команда «За «СВОИХ!» активно привлекает в свои ряды не только офицеров запаса, но и молодёжь, которая выпускается с военных кафедр наших университетов и становится в ряды офицеров запаса. Так, например, кандидатом в Королёвский райсовет Житомира от нашей организации идёт будущий офицер запаса молодой перспективный политик Артём Козловский. Уверен, что именно за такими людьми будущее нашей страны! Мы поддержим его всей командой во время выборов.

Наша организация создана для того, чтобы поменять ситуацию в Житомире, но, не прося у государства льгот и помощи. Наша концепция – провести в местные органы власти максимальное количество офицеров запаса, людей, способных активно работать на благо государства. Уверен в том, что они изменят ситуацию в пользу отношения общества к вооружённым силам, воспитанию подрастающего поколения, мужчин, способных отстаивать интересы семьи, региона и страны в целом.

Перший заступник голови міської організації офіцерів запасу “Команда “За СВОЇХ!” Олександр Козловський.

Дуже приємно бачити в нашій команді , яка налічує більше 500 членів – молодь . Вони повністю можуть розраховувати на підтримку всіх учасників у питаннях своєї діяльності – від організаційних до беспосередньо роботи на своїх участках .
Программа роботи на місцях розроблялась для всієї команди і виконуватись буде разом за умовою колективної підтримки.

Для цього потрібно підключати профессіоналов з досвідом та молодих перспективних спеціалістів – випускників наших ВИШів .

Житомир повинен мати майбутнє!