Не купуйте машини по дорученню: у Коростені жителя Дніпропетровська посадили під варту через його автомобіль (фото)

Приїхав зняти машину з обліку, а загримів у «каталашку». Така неприємна історія на днях трапилася з мешканцем Дніпопетровська, який декілька років тому придбав по нотаріальному дорученню RANGE ROVER Коростенської реєстрації.

Інспектор групи профілактики УДАІ УМВС України в Житомирській області Микола Яцкевич: “Процедура зняття з обліку передбачає повну перевірку «історії» автомобіля. В її ході було виявлено,що свідоцтво про реєстрацію та державні номерні знаки, встановлені на на «Ренж Ровері» у свій час видавались у 2008 році на зовсім інший автомобіль CHERY AMULET. Китайська машина, до речі, в 2009 році була знята з обліку а номерні знаки знищені.

Водія та автомобіль RANGE ROVER одразу ж затримано та доставлено до Коростенського міськрайвідділу для перевірки. Чоловікові загрожує порущення проти нього кримінальної справи за ст. 358 кримінального кодексу України.

Микола Яцкевич зазначає, що у цьому випадку водій RANGE ROVER може бути як жертвою шахраїв, так і ініціатором неправочинного заволодіння автомобілем. Тому, щоб не потрапити у подібну ситуацію майбутнім автовласникам краще не пожаліти часу, грошей, поїхати у ДАІ та повністю зняти автомобіль з обліку. В процесі перереєстрації ТЗ перевіряється по усім базам ДАІ і майбутній власник тоді впевнюється, що придбав справді «чистий автомобіль». Купляти машини за довіреністю Микола Яцкевич не радить…

Як виявилося – машинка із сірим минулим…

ДАІшники перевіряють, чи причетний власник цієї машини до незаконних дій

Гарна машинка принесла купу проблем своєму власнику…

Reporter.zt.ua