Новини Житомира на Репортері :Директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин: “Житомиргаз” всупереч урядовій постанові затягує початок опалювального сезону у Житомирі

«Житомиргаз» відмовляється подавати газ для опалення садків, шкіл і лікарень. Про це заявляє директор комунального підприємства «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин. Він також повідомив, що «Житомиргаз» відмовляється виконувати урядове доручення про негайний початок опалювального сезону, – публікує коментар Рогожина офіційний веб-сайт Житомирської міської ради.

– «Житомиргаз» відмовляється виконувати доручення Кабінету міністрів про негайний початок опалювання на об’єктах соціальної сфери – дитячих садках, школах і лікарнях», – зазначив керівник КП “ЖТКЕ”.

Він нагадав, що 5 жовтня Кабінет Міністрів України розпорядився в триденний термін розпочати в Україні опалювальний сезон, в першу чергу на об’єктах соціальної сфери. Крім цього, розпорядження про початок опалювального сезону видали голова Житомирської обласної адміністрації Сергій Рижук та міський голова Житомира Віра Шелудченко.

Рогожин зазначив, що всі міські котельні Житомира готові до подачі теплоносія в садки, школи та лікарні, однак «Житомиргаз» досі не розпочав подачу газу на міські котельні.

При цьому газ було подано на інші міста області, такі як Коростень, Новоград-Волинський, Малин і Бердичів.