Подробиці трагедії під Житомиром. 6 людей загинули в одній машині. Чотири чоловіки вилетіли на дорогу, де їх переїхали зустрічні машини

Новини Житомира на Репортері :13 жовтня близько 9.30 год. на 9 км автодороги Житомир-Могилів-Подільський, поблизу села Пряжева Житомирського району, сталася дорожньо-транспортна пригода. За попередніми даними та свідченнями очевидців, водій автомобіля «Ford», рухаючись у напрямку м. Житомира, з невстановлених, на даний час, причин виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення із автомобілем «Citroen». Унаслідок сили удару автомобіль «Ford» отримав значні механічні ушкодження (фактично розпався на окремі частини). Водій та 5 пасажирів автомобіля «Ford» загинули на місці події. Четверо загиблих опинилися на проїздній частині та потрапили під колеса транспортних засобів, що рухалися у зустрічному напрямку, сайту Reporter.zt.ua повідомляє ВЗГ УМВС.

Водій автообіля «Citroen» отримав тілесні ушкодження та був доставлений до медичного закладу. Водії та пасажири ще трьох автівок, які стали учасниками дорожньо-транспортної пригоди, не постраждали.

За попередніми даними, серед загиблих подружжя, жителі Житомирського району, та їх знайомі. Біографічні дані загиблих та потерпілих на даний час встановлюються.

Слідчим управлінням УМВС України в Житомирській області порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб, – караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років).

Наразі причини та обставини трагедії з’ясовує слідство.

За інформацією Управління ДАІ УМВС України в Житомирській області, ділянка дороги, на якій сталася дорожньо-транспортна пригода, не відноситься до аварійно небезпечних. Оглядовість автошляху з місця водія в обох напрямках руху відповідає нормам. Дорожні знаки та суцільна розподільча смуга наявні.

Альбом: ДТП аварии, происшествия