У Лісовому встановили дитячий майданчик. Жителі просять відновити і дитячий садок…

Новини Житомира на Репортері :селище Лісове знаходиться на околиці міста Житомира. Дуже гарний та мальовничий район, який розташований в лісовому масиві. Тут проживає близько тисячі людей декількох поколінь, від прабабусь та прадідусів до онуків та правнуків…

Є тут об’єкти соціально-побутового призначення, філія міського будинку культури «Соколова гора», загальноосвітня школа.

А місця, де можна було б погратися дітям не було, одна стара гойдалка…

Найбільш соціально – активні мами селища Лісового звернулися з ініціативою щодо встановлення дитячого майданчику до міського голови Віри Шелудченко та її команди «Рідне місто», які проживають на території мікрорайону, а саме: депутата міської ради, координатора проекту «Творимо місто разом» Юрія Янушевича та заступника начальника міського управління соціального захисту населення Людмили Ліпінської.

Цю пропозицію було розглянуто та підтримано Вірою Шелудченко та її командою «Рідне місто.

То ж з яким захопленням була прийнята звістка про те, що в рамках програми «Творимо місто разом» незабаром буде встановлено дитячий майданчик.

Всі долучилися до справи: і бабусі з дідусями з їх мудрими і практичними порадами, і тата з мамами – копали, цементували, красили, діти, що допомагали своїм батькам, і навіть, немовлята в колясках жваво реагували на події, що відбувалися навколо них.

Кирило, 5 років: « Мені навіть уві сні не могло приснитися ТАКЕ…, я дуже радий»

Олена, 34 роки: «Навіть і подумати не могла, що в нашому мікрорайоні може з’явитися майданчик для наших дітей і це принесе їм стільки радості і щастя. Хоча існує ще одна нагальна проблема жителів мікрорайону – це дитячий садочок. Ми возимо дітей в дитячі садки в місто, що незручно як для дітей та і для батьків. Дуже просили би сприяння міської влади у відбудові дитячого садочка у нас в районі, в який ходили ще ми, а зараз він стоїть занедбаний. Ми всі долучимося до цієї справи…»

Надія Миколаївна, 69 років, пенсіонерка: «Сьогодні спільними зусиллями зроблено гарну справу. Звичайно, багато проблем на сьогодні є, невеликі зарплати та пенсії, уже здоров’я підкачує. Але повірте, хочеться жити, коли бачиш результати роботи, щастя і радість наших дітей та онуків. Тож приходить на думку, що не все так погано, коли завдяки єдності духу поколінь та активній життєвій позиції робляться добрі та гарні справи на благо своєї громади.

Альбом: Коммунальный Житомир

Дитячий майданчик встановили…

Просять відновити і дитячий садок…

… від якого залишилися лише “руїни Херсонеса”…

Садочок розтягнули по частинам в період розпаду СРСР. Зараз на його відновлення потрібні величезні кошти…

Джерело Reporter.zt.ua