Огляд першого туру чемпіонату відкритої Житомирської ліги КВН (враження учасників змагань та глядачів, фоторепортаж)

З 23 по 25 листопада в Житомирі, на базі Житомирського державного технологічного Університету відбулися ігри першого туру відкритої Житомирської ліги КВН.

Репортер Житомира підготував короткий огляд перших трьох ігор, загальні враження безпосередніх учасників змагань, коментарі глядачів та просто прихильників гри у КВН.

Перша гра

У першій грі брали участь: «АлаКУдлаЙ», «Ранєткі», «Шо попало!» та «Опасно для жизни». Перемогу в цій групі прогнозовано здобула «АлаКУдлаЙ». Далі команди розмістились таким чином: «Ранєткі», «Опасно для жизни» та «Шо попало!». Перша гра показала, що молоді команди мають великий потенціал і в найближчому майбутньому складатимуть гідну конкуренцію досвідченим командам. Як зазначили глядачі: «Їм просто не вистачає досвіду, але все у них ще попереду!»

Друга гра

В другій грі команди розташувались наступним чином: «Штука-Турка», «Полигон», «220 на всех» та «Тройной Одеколон». Команди продемонстрували високий рівень підготовки.

Третя гра

Третя гра теж не принесла несподіванок. Перемогу здобула команда з ЖДТУ «Б/У» – рідні стіни допомогли, мабуть, хоча їх матеріал був високого рівня. Далі команди розташувались в наступному порядку «Пешком быстрее», «2 КПП», «Фанати Зіброва», «ПМС» та гості з києва «За пределом».

Назар Рудой, редактор рубрики «Молодь Житомира»: Судячи з результатів першого туру розуміємо, що далі буде цікавіше. Будемо чекати на «вистріли» молодих команд». Від себе хочу побажати побільше смішного матеріалу командам…)

О ось, які враження від першого туру Репортеру Житомира вдалося зібрати від глядачів, житомирських прихильників гри у ВКН.

Андрій Рибак, студенд ЖДУ, капітан команди «Ранєткі»: “Сам видел только 2 игры (в одной из которых участвовал) и могу сказать, что житомирские команды очень стараются стать лучше! Все,без исключения. Что касается 1-ой игры, то она вышла на славу. Особенно удивили “Опасно для жизни”, которые очень неплохо себя показали. Ребятам из политеха тоже огромный респект за пародию на Джима Керри. “АллаКУдлай” тоже понравилась,особенно в конкурсе “5 шуток про…”

Про игру нашей команды судить не мне, так что оставлю эту ношу другим почитателям КВН.

Вторая игра тоже заставила посмеяться. “Штука-Турка” как всегда зажигала публику своими танцами, правда ход с “липким полом” в начале приветствия я не понял. Ещё хотелось бы поблагодарить команду “220 на всех” за забавную домашку. “Тройной одеколон” запомнился разве что шуткой про Кролівську Бочку…) Про третью игру ничего сказать не могу, так как не был на ней. Но я уверен, что там было не менее весело.

А вообще хочу выразить огромную благодарность всем командам и организаторам. Очень хорошо, что у нас есть такая лига… Ведь главное что б по подьездам не шарились.)До встречи на следущих играх!”

Руслан Бурківський, студент, кавеенщік, команда КВН “Б/У”: “Ігри пройшли на УРА. Хоча зал не був повністью заповнений, але атмосфера була позитивною завдяки Командам. Хочу подякувати усім командам за чудову гру, всі старалися, всі молодці! Сподіваюсь, це тількі початок, і далі буде гарячіше!!! =)

Дуже вражений командами новачками, які виступали вперше на Житомирському кубку, оскільки вони показали напрочуд гарний рівень гри).”

Тетяна Сологуб, студентка ЖДТУ, фанатка КаВееНу: “Чесно кажучи мені дуже сподобалось, але мені здається, що судді неправильно оцінювали…”

Струтовський Олександр, студент, любитель веселощів: “Взагалі КВН був цікавий та смішний… Незважаючи на невеличкі погрішності та технічні недоречності, молоді, креативні та перспективні хлопці та дівчата своєю чудовою актерською грою та смішними і логічними жартами змогли тримати в чудовому настрої вулику аудиторію…))) Особисто я за продовження цієї давньої та веселої гри КВН… і по-можливості буду намагатися не пропустити жодної гри хоча б в Житомирі…

На старт!

Нарада вчителів від команди “АлаКудлаЙ” порвала зал…

Програма “Інтуїція”: Хто з цих двох клоунів воротар Київского “Динамо”, а хто тренер? 🙂

Чарівна представниця команди “Б/у”

Каму сасісок??? 🙂

“Фанатка” Зіброва 🙂

Я представитель кампанії “Авон”… 🙂

Назар РУДОЙ