Погляд на останній фестиваль КВН в Житомирі очами простого глядача. Молодіжні новини Житомира

27 жовтня відбувся фестиваль «ЖАРТ 2010». У ньому взяли участь близько двадцяти команд з різних регіонів України, а саме Житомира, Хмельницька, Рівного та інші.

Фестиваль загалом пройшов на ура, цим самим ознаменувавши початок нового сезону. Команди продемонстрували високий рівень підготовки і не даремно отримували свої порції оплесків від глядачів.

Гіркого присмаку загальній атмосфері надало політичне підґрунтя фестивалю так, оскільки він пройшов під егідою «Фонду Заславського», та МГО «Молода сила». Хоча «молоді політики» і пообіцяли, що дані вечори проходитимуть у нашому місті частіше, але з такою організацією краще не втручатися в культурне життя міста =(.

Назар РУДОЙ, кавеенщик, «вариться» у молодіжній тусовці Житомира, редактор рубрики «Молодіжна сторінка» сайту Reporter.zt.ua: Спочатку було заявлено про те, що білети на фестиваль будуть безкоштовними, але як виявилося згодом, ці «щасливі» квитки практично не дісталися справжніми шанувальникам всенародної гри. Та навіть ті, хто мав білет, не мали змоги нормально подивитися гру. Більшість безкоштовних місць були на третьому ярусі, а їх володарів було більше, ніж сидячих місць. Тому багато кому довелося стояти у проходах і лише частково бачити те, що відбувається на сцені…

Та вечір врятували кавеенщіки… саме вони подарували глядачам те за чим вони прийшли – море сміху та гарного настрою…)

Альбом: События, культура, мероприятия

1.Рівень жартів!

Порівняно з минулим роком, команди значно покращили свій матеріал. Також порадували молоді команди, які достойно виступили з так званими «китами» житомирського КаВееНу і в подальшому мають повне право виступати з ними на одній сцені… Отож у новому сезоні маємо спостерігати за рівною та запеклою боротьбою. З впевненістю можу сказати, що багато команд не зупиняться на досягнутих результатах.

Альбом: События, культура, мероприятия

2. Тематика виступів!

Порадувала тематика виступів, команди частіше жартували про себе, студентське життя, відносини з старшим поколінням – політики майже не було, що особливо дивно, оскільки фестиваль відбувся напередодні місцевих виборів. Надіюсь, що в подальшому команди будуть не тільки виставляти матеріал належного рівня, але й з кожним разом покращувати його…

3. Перспективи розвитку

Фестиваль ще раз довів, що КВН в Житомирі є і буде. І все це завдяки молодим талантам, які проживають, або ж навчаються у нашому місті.

4. Побажання!

Особисто хотілося подякувати всім командам за прекрасний вечір який вони подарували жителям нашого міста, та побажати добрих редакторів, творчого натхнення і веселих та кумедних історій…

“Почти мужская сборная” – команда новачок, яка змогла достойно виступити!

Команда “Тройний одеколон” – за безпечний дощ)))

Ось про такі поїздки у тролейбусах мріє команда “Б/У”)))

Гості фестивалю. Їх назву, вибачте, забув)))

“Штукатури”

Ну шо, дєвачкі, ідьом гулять?)

Назар Рудой