В Житомирі буйний чоловік погрожував людям молотком…

14 листопада до чергової частини Богунського райвідділу міліції звернулась 30-річна житомирянка, касир одного з магазинів міста, яка повідомила про те, що її магазин п`ять хвилин тому було пограбовано. Зловмисник, наче в кіно, у масці, погрожуючи молотком в руках, вимагав гроші. Потім сам розбив вітрину, підійшов до каси і забрав звідти гроші – 6 тисяч гривень.

Катерина Боровик, помічник начальника Богунського РВ: На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група райвідділу, яка провела низку необхідних дій для встановлення всіх обставин пограбування. У результаті «по гарячих слідах» працівники міліції оперативно затримали 23-річного жителя Харкова, в якого було вилучено речові докази.

Як повідомив начальник сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Володимир Денисенко, попередньо встановлено, що молодик, покращивши таким чином своє матеріальне становище, наступного дня збирався повернутись додому. Затриманий уже неодноразово поставав перед судом за крадіжки та розбій.

Наразі вирішується питання щодо порушення відносно молодика кримінальної справи за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, відповідно до якої дії парубка караються позбавленням волі строком до 4 років, повідомляє ВЗГ УМВС.