В Житомирі молоді художники вшанують творчість видатного музиканта…

6 листопада о 13:30 в Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. О. Ольжича відбудеться нагородження учасників і переможців художнього конкурсу «Творчість Фридеріка Шопена очима молодих художників», який присвячено 200-річчю з дня народження Ф. Шопена.

Метою Конкурсу є: увічнення пам’яті великого музиканта і популяризація композиторської спадщини Фридеріка Шопена; підтримка молодих художників, для яких пропонований конкурс може стати важливим етапом у творчому, професійному зростанні; привернення мистецької громадськості та фахівців до дитячої та юнацької творчості.

Організатори: Управління культури і туризму Житомирської обласної державної адміністрації; Житомирський обласний центр народної творчості; Житомирське училище культури і мистецтв імені Івана Огієнка; Міська громадська організація «Польське наукове товариство у Житомирі».

Цього ж дня у залі мистецтв бібліотеки за участю Житомирської обласної громадської організації «Польське культурно-освітнє товариство» та акторів Польського театру імені Юзефа Крашевського буде представлено літературно-музичну композицію «Щоденник Ігнація Падеревського», присвячену 150-річчю з дня народження видатного польського музиканта і політичного діяча.

Тел. для довідок:
3939-85-49
067-412-15-70

Reporter.zt.ua