В Житомирі редактор інтернет-видання отримав по обличчю… (відео)

Сьогодні зранку в Житомирі трапився неприємний інцидент за участю представника преси. Чи має цей випадок відношення до наїзду на свободу слова у Житомирі, судити не будемо… Відомо одне: до чергової частини Корольовського РВ УМВС України в Житомирській області звернувся головний редактор скандально відомого своїми викривальними публікаціями інтернет-видання «Свобода» Віктор Котенко з письмовою заявою.

У зверненні було заявлено про те, що напередодні, 8 листопада, близько 10.05, у Житомирі, по вул. Селецькій, у ході бесіди зі знайомим (точних анкетних даних заявник не вказує), представником однієї з громад Житомира, між ними виникла суперечка. Сварка стосувалася висвітлення діяльності громади у матеріалі, який був розміщений в Інтернет-виданні Віктора Котенка. Під час з’ясування стосунків знайомий наніс удар по обличчю редактора, спричинивши йому тілесні ушкодження, повідомляє Reporter.zt.ua ВЗГ УМВС України в Житомирській області.

Дивіться відео!

Звернення зареєстровано. Корольовським районним відділом наразі проводиться перевірка. Заявнику видано направлення для проходження судово-медичного огляду, за результатами якого буде прийнято рішення відповідно до чинного законодавства.

Reporter.zt.ua