Житомирський “Фронт Змін” не затягнеш у коаліцію з регіонами

Партія «Фронт Змін» не веде жодних переговорів про жодні коаліції в місцевих радах, зокрема в Житомирі.

Голова Житомирського обласного осередку «Фронту Змін», кандидат від цієї партії в мери Житомира Геннадій Зубко: «Ми розуміємо, що результат місцевих виборів в Житомирі й Житомирській області став для багатьох політичних сил несподіванкою. Ми отримали суттєву підтримку виборців, бо запропонували якісно інших людей, які йдуть у владу з реальними програмами. Ми не ведемо жодних переговорів про жодні коаліції. Ми вітатимемо всіх, хто підтримуватиме наші цінності та реалізацію наших проектів. Але не сватайте нас в жодні коаліції.

Позиція лідера партії незмінна: жодних коаліцій зі старими обличчями. Арсеній Яценюк заявив, що будь-хто, хто виявить бажання об’єднатися з Партією регіонів, буде публічно вигнаний із партії «Фронт Змін» і позбавлений мандата депутата відповідної ради».

Нагадаємо, за результатами паралельного підрахунку голосів «Фронту Змін», кандидат від партії Геннадій Зубко посідає третє місце на виборах мера Житомира. Його підтримали майже 15% жителів міста. За даними протоколів дільничних виборчих комісій, свої голоси за кандидата на посаду міського голови Житомира від «Фронту Змін» станом на 16.30 віддали 11122 мешканці Житомира, або 14,74%.

На даний момент лише на 0,09% його випереджає нинішній мер Віра Шелудченко. Першість утримує Володимир Дебой, за якого проголосували понад 13875 виборців, або 18,39%. На четвертому місці Михайло Заславський з результатом 14,09%, або 10629 голосів.

Прес-служба політичної партії «Фронт змін»