“Зима йде”, – подумали житомирські прикордонники, конфіскувавши на підступах до Олевського району цілий віз білоруського зимового одягу

На ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Копище», де несе службу персонал Житомирського загону в межах Олевському району, в останній час не припиняються намагання деяких протиправних елементів в налагодженні каналів переправки товарів народного вжитку до сусідньої держави.

Так, сьогодні вночі в черговий раз прикордонники за 300 метрів від лінії державного кордону на напрямку Копище (Україна) – Приболовичі (Республіка Білорусь) затримали гужову підводу доверху завантажену баулами з контрабандним вантажем. В середині яких було виявлено чоловічі зимові куртки, жіночі джемпера та халати, джинси дитячі, спортивні костюми та іншу одежу.

Віктор Вирва, керівник ПРЕС-СЛУЖБА ПІВНІЧНОГО РЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ: Невдовзі правоохоронцям вдалося і встановити особу, що причетна до даного правопорушення, мешканку села Копище, яка неодноразово затримувалась прикордонниками за скоєння даних діянь. Затриманий вантаж переданий представникам Житомирський митниці. Приблизна сума затриманого склала біля 200 тисяч гривень.

Reporter.zt.ua